Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

1 maart: vzw AIF organiseert multicultureel vrouwenfeest

Aif vrouwen 2    Foto's: Belgin Özgünes 

V.z.w. AIF, een multiculturele federatie van zelforganisaties, organiseert op zondag 1 maart, een week voor de Internationale Vrouwendag, voor de eerste maal in haar bestaan een multicultureel vrouwenfeest. Andere jaren nam vzw UDI, in samenwerking met AFI Winterslag en AFI Waterschei, het voortouw en organiseerde een eerder Italiaans getint vrouwenfeest. Om hierin verandering te brengen slaan de zes aangesloten vrouwenverenigingen van AIF de handen in elkaar en nodigen alle meisjes en vrouwen vanaf 16 jaar uit op een multicultureel vrouwenfeest. Multiculturele workshops en hapjes zorgen voor de nodige sfeer. Het feest start om 14u. en eindigt om 18u. in de Vennestraat 98. Inkom aan de kassa is 3 euro. Kaarten in voorverkoop (1 euro) zijn nog steeds te verkrijgen bij volgende contactpersonen en vrouwenverenigingen:

Aif vrouwen 1 - Al Kawthar (Marokkaanse vrouwen) Latifa Ait Bahaouidder 0485/15 48 80

- vzw Kapit Bisig (Filippijnse vrouwen) Marilou Mian 0496/83 56 57

- Spaanse vrouwengroep: Trudi Plantaz 0495/33 70 31

- vzw UDI (Italiaanse en andere nationaliteiten) Lori Pasqualoni 0479/30 44 41

- vzw THSB (Nepalese vrouwen) Gurung Mina 0485/79 08 10

vzw ACA (Portugese vrouwen) Fatima  Viseu 0473/33 50 37

 

 

Wilt u graag uw activiteiten op deze blog aankondigen? Mail me! 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127911b34528a4 Listed below are links to weblogs that reference 1 maart: vzw AIF organiseert multicultureel vrouwenfeest :

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!