Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

10/02 Limburghal: Seniorenzitting carnaval 2009

Genkse senioren 1    Genkse senioren mogen zich klaarmaken voor een avondje Genker carnavalsgekte op dinsdag 10 februari   

Februarimaand, carnavalmaand! Feestneuzen, veelkleurige slingers en confettisnippers liggen klaar voor de vele carnavalsfeestjes die in Genk nog zullen plaatsvinden. Zo zal op dinsdag 10 februari in de Limburghal de 35ste seniorenzitting carnaval stipt om 18u.11 van start gaan. Er staat heel wat op het programma want niet allleen wordt die avond het Seniorenprinsenpaar aangesteld, ook Eddy Wally, Danny Kerkhofs en de Orde der Spasbinken (met de Genker Carnavalsschlager), melden zich voor een spetterend avondje Genker carnavalsgekte. 

Orde der Spasbinken   Carnavalisten van de Orde der Spasbinken (Foto's: Belgin Özgünes) 

De 35ste seniorenzitting komt er door initiatief van de Dienst Sociaal Welzijn, de Seniorenraad, de dienstencentra en de Staten-Generaal der Genker carnavalsverenigingen. Klik hier voor het bekijken van de foto's van de seniorenzitting carnaval 2008. Klik hier en hier voor een aanverwant artikel.

Limburghal Datum: 10 februari
Tijdstip: 18u11
Inkom: 5 euro (met een broodje)
Locatie: Limburghal (B-hal)
Tel: 089 65 44 53   -   Fax: 089 65 34 82

Voor info: http://www.genk.be
Email: evenementen@genk.be 

 

 

Wilt u graag uw verenigingsactiviteiten op deze blog? Mail me!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053718a912970b Listed below are links to weblogs that reference 10/02 Limburghal: Seniorenzitting carnaval 2009:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!