Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

15 maart: Wandelvereniging Heikneuters organiseert Matentocht

De Maten 1 Na de organisatie van de Nationale Wandeldag, overigens succesvol, wandelen de Heikneuters naar hun volgende activiteit: de Matentocht.

Op zondag 15 maart is iedereen welkom, ook niet-leden, vanaf 8 uur tot 15 uur aan het Sint-Jozefinstituut voor een wandeldag in hartje natuur want het parcours ligt grotendeels in natuurgebied De Maten. Afstanden: 5-8-12-16 en 20 km. 

(Foto: Belgin Özgünes)


 Het Sint-Jozefinstituut in Bokrijk, Hasseltweg 383, plaats van vertrek tussen 8 uur en 15 uur

Grotere kaart weergeven  

Wilt u graag uw verenigingsactiviteiten op deze blog zien verschijnen? Mail me!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168a031bd970c Listed below are links to weblogs that reference 15 maart: Wandelvereniging Heikneuters organiseert Matentocht :

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!