Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

20/03 Zaal Elysee: Gencker Discobar Revival met 'Joe Berluck'

Discobar 

Jozef Stultjens Joe Berluck Gisterenmiddag (klikken) kreeg ik het genoegen om kennis te maken met Jozef Stultjens, alias Joe Berluck. In een ver verleden was deze sympathieke, inmiddels reeds 78 jaar geworden, uitbater van de eerste discobar 'de Texas-bar' in Waterschei. Een levende legende heb ik me laten vertellen! Als Jozef Stultjens kwam hij in 1931 ter wereld maar wereldberoemd werd hij in Genk en omstreken met de naam Joe Berluck. In Berluck zitten twee namen verweven: Bertha, z'n echtgenote en Luc, z'n zoon. De 'k' werd erbij gevoegd en staat voor luck (geluk). Deze voormalige stadsprins, de achtste in rij, geeft op vrijdag 20 maart een gastoptreden in Feestzaal Elysee en dit tijdens de 6de Gencker Discobar Revival. De organisatie ligt in handen van de Gencker Ere Stadsprinsen en het thema van de avond is '1969'. Deuren gaan open om 19u.15 en de avond start om 20 uur. Voorverkoop 5 euro, kassa 6 euro. Kaarten zijn te verkrijgen in Feestzaal Elysee en lederwaren Fantasia. Om de liefhebbers nog warmer te maken voor deze 6de Gencker Discobar Revival en om de fans van Joe Berluck te plezieren, heb ik enkele hits van het jaar 1969 opgezocht. Eén klik volstaat om Joe Cocker, Janis Joplin, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival en Ike & Tina Turner te beluisteren.

 Nog een hit uit 1969: Shocking Blue met 'Venus'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278de130528a4 Listed below are links to weblogs that reference 20/03 Zaal Elysee: Gencker Discobar Revival met 'Joe Berluck':

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!