Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

22/02 Vereniging ONS Genk: filmnamiddag in Jeugdcentrum Rondpunt 26

Jeugdcentrum Rondpunt 26 De vereniging ONS Genk, uit de startblokken sinds januari 2009, heeft in het weekend een film in petto voor de Genkse jeugd. Welke film vertoond zal worden bepalen de jongeren zelf want via een poll op de website www.onsgenk.be krijgen ze de kans om hun filmkeuze aan te klikken. Op het menu staan American History X, Super Size Me en Fahrenheit 9/11. (Foto: Belgin Özgünes)

Wanneer: zondag 22 februari
Aanvang: 15.00u-17.00u
Plaats: Jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan
Inkom: gratis

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116884e960970c Listed below are links to weblogs that reference 22/02 Vereniging ONS Genk: filmnamiddag in Jeugdcentrum Rondpunt 26 :

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!