Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

24/04: Uniek optreden van Judith Clijsters en 'Verve Dance Company'

 Judith Clijsters Solo

De getalenteerde Limburgse Judith Clijsters en de 'Verve Dance Company', van de gerenomeerde Engelse 'Northern School of Contemporary Dance', geven samen op vrijdagavond 24 april een uniek gastoptreden in Studio Herman Teirlinck te Antwerpen. 

 Parkeerstrook Europalaan Molenvijver    Parkeerstrook gelegen aan de Molenvijver, aan de kant van de Europalaan (Foto: Belgin Özgünes) 

Genkenaren die interesse tonen, en snel zijn, kunnen mee met een bus die uit Bree vertrekt om 18 u. en die stopt aan de Molenvijver (parkeerstrook aan de Europalaan, zie foto). In Studio Herman Teirlinck zijn reeds 45 plaatsen gereserveerd voor de Limburgers, maar niet te lang wachten met reserveren want de bus is reeds halfvol! Voor de bus betaal je € 15 per persoon maar het toegangsticket voor het optreden is gratis. Reserveren vóór 30 maart via mail: ria.geraerts@skynet.be of 0498/15.03.99 en stort het geld voor je busreservatie op het rekeningnummer 235-0250149-95 met de mededeling "bus 24 april ... personen". Het optreden begint om 20 uur en eindigt omstreeks 22 uur. Nadien krijg je nog de gelegenheid om na te praten met Judith Clijsters.

Wilt u graag uw verenigingsactiviteiten op deze blog terugvinden? Laat het me weten!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168733ca7970c Listed below are links to weblogs that reference 24/04: Uniek optreden van Judith Clijsters en 'Verve Dance Company' :

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!