Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Beloften KRC Genk winnen tegen Club op fabuleuze wijze

Regiobutton_gr_voetbal_2

IMG_0008     Foto: Dirk Vandebergh

De beloften van KRC Genk hebben gisterenavond op fabuleuze wijze hun thuiswedstrijd tegen Club Brugge gewonnen. Want een 0-2 achterstand ombuigen in een 3-2 eindstand is gewoonweg knap!  

De Genkse beloften slikten in de eerste speelhelft twee doelpunten. Bruggelingen De Rechter (16') en Geraerts (35') bezorgden KRC een 0-2 achterstand, maar blauw -wit kon na de koffie deze achterstand in minder dan een kwartier rechtzetten: (61') 1-2 Aquino, (66') 2-2 Zotti en (74') 3-2 Aquino. Een knappe prestatie van KRC Genk! Later op de dag meer over deze wedstrijd samen met de ploegopstellingen. Klik hier voor een gerelateerd artikel. 
  

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168625921970c Listed below are links to weblogs that reference Beloften KRC Genk winnen tegen Club op fabuleuze wijze:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!