Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Foto van de week: de comeback van Jo Vandeurzen

Nieuwjaarsreceptie__040109_087 Wie dacht dat voormalig minister van Justitie Jo Vandeurzen, na z'n ontslag in december 2008, politiekmoe en uitgeteld thuis zat te grienen, heeft het goed mis. Jo Vandeurzen komt langs de grote poort terug. En hoe!

De Genkse politicus mag dan wel in opspraak gekomen zijn door het dossier Fortis, zijn beslissing om zelf op te stappen heeft bij de bevolking sympathie opgewekt en bedeelt hem de rol van underdog toe, 'het slachtoffer van'. CD&V weet dit en heeft haar slogan 'tussen de mensen' letterlijk genomen.

Op de website van CD&V-Limburg kan je dan ook lezen dat Jo Vandeurzen op 7 juni, de Vlaamse en Europese verkiezingsdag, de Limburgse CD&V-lijst voor het Vlaams Parlement zal trekken. Van een comeback gesproken! Klik hier voor een gerelateerd artikel. 

 

Foto: Belgin Özgünes 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168869fa4970c Listed below are links to weblogs that reference Foto van de week: de comeback van Jo Vandeurzen:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!