Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Foto van de week: grootste kindercarnavalstoet van Limburg

Kindercarnavalstoet 1 200209

Kindercarnavalstoet2 200209 Gisterenmiddag trok de grootste kindercarnavalstoet van Limburg door de straten van Genk. Voor 3333 kinderen van 12 verschillende Genkse scholen werden het onvergetelijke carnavalmomenten. Stipt om 13u.33 vertrok de carnavalstoet vanaf het Stadsplein met duizenden kinderen, verkleed, geschminkt en gewapend met confetti en andere gekleurde papiertjes. De kindercarnavalstoet wordt jaarlijks georganiseerd door de Dienst Jeugd Genk in samenwerking met de Genker stadscarnavalsvereniging ‘De orde der Spasbinken’ en de Genkse scholengemeenschap.

Deze foto's werden ingestuurd, waarvoor dank!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111688c8e62970c Listed below are links to weblogs that reference Foto van de week: grootste kindercarnavalstoet van Limburg :

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!