Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Postpersoneel staakt maar hoofdpostkantoor Genk blijft open

De_Post_Genk_016    Het hoofdpostkantoor in Genk blijft open tijdens de drie stakingsdagen van het postpersoneel (Foto's: Belgin Özgünes)  

 De_Post_Genk_014                                                                                                                                                   Terwijl het postpersoneel verspreid over drie actiedagen het werk neerlegt, besluiten de bedienden van het hoofdkantoor, gelegen op de Dieplaan, niet te staken. Volgens een bediende, die ik deze morgen aansprak, werd vrijdag door De Post in een vergadering medegedeeld dat de staking hen niet aanging. "Ja, dat klopt", zei de bediende resoluut. "Wij staken niet omdat het op maandag 2 maart een actiedag is voor de facteurs, op dinsdag 3 maart komt het personeel van de sorteercentra in actie en op woensdag 4 maart leggen de transporteurs van De Post het werk neer, aldus de bediende.

Blijkbaar zijn de ordewoorden en de juiste informatie voor het voeren van een driedaagse actie niet tot ieder personeelslid van De Post geraakt of spelen er andere factoren mee? Raar, want één van de eisen die op de betoging, aanstaande maandag 2 maart in Brussel, meegedragen zal worden is dat de ontmanteling van het kantorennetwerk moet stopgezet worden. Een bizarre situatie alleszins. 


Klik hier voor een gerelateerd artikel over de 3-daagse staking van het postpersoneel 'De Post staakt volgende week drie dagen op rij'. Klik hier voor het artikel 'De postbodes van Genk'


Heeft u nieuws te melden? Laat het me weten!        

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689fb2a4970c Listed below are links to weblogs that reference Postpersoneel staakt maar hoofdpostkantoor Genk blijft open:

Reacties

marc nina ik wil je iets vragen wat ik je gsm nr grt nina

 marc helmut op 8 augustus 2015 om 18:45Laat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!