Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vermist: Jef Bijnens (79) uit Opglabbeek

IMG_0003%20(1) Familie, vrienden en kennissen zijn enorm begaan met de verontrustwekkende verdwijning van Jef Bijnens uit Opglabbeek en hopen langs deze oproep mensen te bereiken die mogelijkerwijze kunnen helpen. 

IMG_0003 (1)

 Op maandagochtend 9 februari verdween de 79-jarige Jef Bijnens, wonende in Opglabbeek. De heer Bijnens verliet z'n woning en vertrok met zijn wagen, een witte Ford Sierra Break, met het nummerplaat KRN296. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man. De heer Bijnens  heeft een normale lichaambouw en is 1m70 lang. Hij heeft zwartgrijzende korte haren met beginnende voorhoofdskaalheid en draagt een bril met zwart montuur. Hij ziet er jonger uit dan zijn leeftijd doet vermoeden. Bij zijn verdwijning droeg hij een werktenue: een donkerblauwe werkbroek, een hemd, met daarover een groene pull en zwarte werkschoenen. (Klik op de foto om te vergroten).

Getuigenissen: heeft u Jef Bijnens gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie van Genk op het nummer 089/30 30 30 of 0800/91119

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111688530f6970c Listed below are links to weblogs that reference Vermist: Jef Bijnens (79) uit Opglabbeek:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!