Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Genkenaar Bart Achten op de foto met Angus Young van AC/DC

Bart Achten en Agnus Young 280209     Angus Young weet Bartje Achten wel te appreciëren en steekt z'n duim in de lucht (Foto: Bart Achten) 

Hoe Genkenaar Bart Achten, Bartje voor de vrienden, het doet blijft een raadsel maar z'n zoveelste scalp heeft ie op zak: hij wist afgelopen zaterdag zowel de handtekening van Angus Young áls de handtekening van Angus' oudere broer Malcolm, van de rockband AC/DC, te bemachtigen. AC/DC, eeuwenlang meedraaiend in de rockscène, zette op zondag 1 maart een uitverkocht Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam. 

Maar Bartje zou Bartje niet zijn wanneer hij niet op de foto zou staan met Angus Young, gitaarvirtuoos en boegbeeld van de rockband. Bartje met de zoveelste bekendheid, de zoveelste 'verovering', op de foto. Een prestatie. 

 Angus Young in een sublieme gitaarsolo en een stripact tijdens het concert van zondag 1 maart in het Antwerps Sportpaleis 

De 2de concertdag van AC/DC, op dinsdag 3 maart, is geannuleerd vanwege ziekte van één van de bandleden. Bart Achten in een telefonisch onderhoud: "ja, zanger Brian Johnson zou grieperig zijn en daarom werd het concert afgelast", aldus AC/DC-fan Bart. Dit bericht werd nog niet bevestigd.     

Klik hier voor de website van Bart Achten en hier voor een gerelateerd artikel. 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112791be8d628a4 Listed below are links to weblogs that reference Genkenaar Bart Achten op de foto met Angus Young van AC/DC:

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!