Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wedstrijd: win hier een koffietafelboek met de mooiste luchtfoto's van Vlaanderen!

Vvdl_cover_3 Website Vlaanderen vanuit de Lucht 

'Vlaanderen vanuit de Lucht', een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van luchtfoto's, heeft zopas haar nieuw boek 'Flanders from the Air' uitgebracht. Dit prachtige boek kan het jouwe worden wanneer je deelneemt aan de wedstrijdvraag (zie beneden)!

Genktoebokrijk62571006 Bokrijk

Het achttalige koffietafelboek, dat reeds te verkrijgen is in de boekhandel, kan een leuk kerstcadeau worden! Het bevat een selectie van meer dan 200 unieke luchtfoto's die 'Vlaanderen vanuit de Lucht' de afgelopen jaren gemaakt heeft. In het boek, ingedeeld in tien thema's, krijg je vanuit vogelperspectief de mooiste beelden van Vlaanderen:  stadscentra, dorpjes, natuurlandschappen, sport- en popevenementen, Vlaamse havens, toeristische toppers en nog veel meer. Het bosrijke en geïndustrialiseerde Genk komt natuurlijk ook aan bod.

Genkbedford19821006 Ford Genk

Deze publicatie is er gekomen door een samenwerking van 'Vlaanderen vanuit de Lucht' met Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom. Deze drie bedrijven hebben eerder al de websites www.vlaanderenvanuitdelucht.be en www.vlaamsearchitectuur.be gelanceerd en de boeken 'Limburg vanuit de Lucht' en 'Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht' uitgebracht. Iedere foto is vergezeld van bijschriften in acht talen, waaronder ook het Chinees. Dus mag je gerust zeggen dat het 'Chinees' is. Doe mee en win zo het prachtige 'Flanders from the Air' koffietafelboek!

3600_genk7081170408 Genk-Centrum

Lees verder

Doe mee met de wedstrijd van Het Nieuwsblad: "Met Belgerinkel naar de Winkel"!

3600_genk Herkent u deze fietsstalling? Staat deze in de Winterslagstraat, de Rootenstraat of de Stationsstraat? Klik hier wanneer je het antwoord kent en maak zo kans op de vele prijzen die Het Nieuwsblad wegschenkt!

Logonbkrant Het Nieuwsblad doet mee!

Vanaf 26 april tot 14 juni loopt in verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen de fietscampagne: "Met Belgerinkel naar de Winkel". En hoe kan het anders... onze krant Het Nieuwsblad doet mee! Het Nieuwsblad is partner van de Belgerinkel-actie en organiseert een wedstrijd in 200 gemeenten van Vlaanderen. Op dinsdag 29 april verschijnt er een extra bijlage, een campagnemagazine, bij de krant met alle info!

De krant wil zowel uw kennis over fietsstallingen testen maar ook uw mening vragen Klik hier. U krijgt de mogelijkheid tot het winnen van leuke prijzen klik hier.

Ook Genk doet natuurlijk mee! Klik hier voor meer info.

Heeft u suggesties of opmerkingen over fietsstallingen in Genk? Heeft u foto's van fietsstallingen die naam niet waardig? Laat het ons weten en klik naar www.belgerinkel.be

Win hier een gratis daguitstap met uw gezin naar SEALIFE of Aqualibi!

Stond er op uw lijstje van goede voornemens voor 2008 ook een uitstap naar de pretparken SEALIFE of Aqualibi? Dan krijgt u vandaag de kans om dit waar te maken! Doe mee aan een kleine wedstrijd door enkele eenvoudige vragen te beantwoorden en u wint 5 tickets voor het ganse gezin! Deze tickets zijn geldig tot 31 maart 2008. Misschien hét moment om uw kinderen tijdens de Krokusvakantie te verwennen? Of ga je liever later, tijdens de eerste week van de Paasvakantie

Doe mee en verras uw gezin met deze unieke kans. Succes!

Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd

Hoe geraak ik in pretpark Sealife? Klik hier

Hoe geraak ik in pretpark Aqualibi? Klik hier

Oudere berichten:
> Sfeerbeelden machtsoverdracht aan stadsprins Roel I (Deel 1)
> 21/02 Genk: sfeerbeelden internationale carnavaloptocht (Deel 2)
> 21/02 Genk: sfeerbeelden internationale carnavaloptocht (Deel 1)
> Foto van de week: grootste kindercarnavalstoet van Limburg
> Sfeerbeelden Prinsenreceptie (Deel 2)
> Sfeerbeelden Prinsenreceptie (Deel 1)
> Genk uit de oude doos: Koning Boudewijnlaan (Nieuwe Kempen)
> Nationale beloften: KRC Genk brengt punten mee uit Moeskroen
> 21/02 Coalface Gallery: opening fototentoonstelling "Cité 3"
> PROgenk: "55 gratis parkeerplaatsen voor Genkenaren in Q-Park Stadsplein"
> Foto van de week: de comeback van Jo Vandeurzen
> Nationale voetbalbeloften: rangschikking en vooruitblik speeldag 23
> Vermist: Jef Bijnens (79) uit Opglabbeek
> 22/02 Vereniging ONS Genk: filmnamiddag in Jeugdcentrum Rondpunt 26
> 24/04: Uniek optreden van Judith Clijsters en 'Verve Dance Company'
> Oppositiepartijen nemen afvalbedrijven onder vuur
> 20/03 Zaal Elysee: Gencker Discobar Revival met 'Joe Berluck'
> Foto van de week: Broederschool ontvangt 'Pesten-dat-kan-niet!'-prijs
> Inhuldiging beeldje 't Spasbinkje (sfeerbeelden)
> Beloften KRC Genk - Club Brugge: 3 - 2 (verslag en foto's)

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008 | september 2008 | augustus 2008 | juli 2008 | juni 2008 | mei 2008 | april 2008 | maart 2008 | februari 2008 | januari 2008 | december 2007

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!