Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Steve Baute is frontman 'The new Confetti's'

Dsc03030

Steve Baute, mede-organisator van het Gentse Montmartre tijdens de Gentse Feesten aan het Justitiepaleis, gooide het vorige nacht over een andere boeg in discotheek 'The Temple' in Destelbergen.

Baute speelde de frontman van 'The New Confetti's'. Als look-alike van de vroegere zanger Peter Renkens bij de 'Confetti's was hij de aangewezen persoon om de tent in vuur en vlam te zetten. Samen met de vier jonge meiden Shana (16), Seline (17), Tess (20) en Sofie (20) gaf hij het beste van zichzelf in de vroegere Boccaccio.

'This is the sound of C' speelden ze alvast met verve. Het was weliswaar een try-out in 'The Temple', maar een revival van de groep is zeker niet uitgesloten. Morgen meer daarover in De Gentenaar.

Hoort u graag nog eens het nummer 'Sound of C', klik op lees verder.

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!