Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Poëziecentrum deelt 4.000 gratis dichtbundels uit

Pairon Op zoek naar een origineel valentijnsgeschenk en mag het allemaal niet teveel kosten? Spoedt u morgen naar het Poëziecentrum op de Vrijdagmarkt. Dichter Marc Pairon deelt er maar liefst 4.000 gratis poëziebundels uit. 'De liefste liefdesverzen aller tijden!' is de titel. Kan het toepasselijker op de vooravond van valentijn?

Marc Pairon is een fenomeen in poëzieland. Van de dichtbundel die hij morgen gratis verspreidt, verkocht hij al 32.000 exemplaren. Dat is extreem veel voor een verzameling gedichten en dat heeft veel te maken met de manier waarop hij zijn poëzie aan de man brengt. Zijn boek is niet alleen in boekenwinkels te vinden, maar ook in dagbladzaken, bij kruideniers of zelfs in bloemenwinkels.

En morgen van 10 tot 18 uur ook in het Poëziecentrum op de Vrijdagmarkt. Gratis nog wel. Van de gelegenheid maakt Marc Pairon gebruikt om zijn nieuwe dichtbundel 'Ontbjt op bed' voor te stellen.   

Reacties

Misschien dichterlijke vrijheid, maar 'spoed u' is wel niet met dt !

 Gerard Schrijvers op 12 februari 2009 om 18:47

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!