Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Dronken chauffeur rijdt studente aan en vlucht

Een 25-jarige chauffeur uit Antwerpen heeft maandagochtend een 19-jarig meisje uit Oostende aangereden op het zebrapad op de Kasteellaan ter hoogte van de Gandastraat.

Daarna pleegde de man vluchtmisdrijf. Hij werd opgepakt op basis van zijn nummerplaat die door een getuige werd genoteerd en nadat hij vanuit een openbare telefooncel naar de politie had gebeld om te melden dat zijn wagen gestolen was.

In werkelijkheid had hij zijn wagen geparkeerd aan het huis van zijn vriendin, die naast hem in de auto zat bij de feiten. Hij werd bestuurlijk aangehouden en wordt vervolgd voor bhet veroorrzaken van een on,geval met vlucht en geïntoxiceerd sturen. Zijn vriendin moet zich verantwoorden voor schuldig verzuim.

Het meisje, een studente Engels-Italiaans die op kot zat in Gent, werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het UZ.

Reacties

Opnieuw werd gedreonken en gereden dit kan niet samen strenger alcoholbeleid is de beste oplossing.Geen woorden maar daden stellen,meer conroles en preventie.

 cocquyt willy op 21 november 2009 om 23:25

Dronken!rijbewijs kwijt!en zeer hoge boete.zullen het dan misschien doorhebben dat dit niet kan.weer een onschuldig kind geraakt.het zal uw kind maar zijn.wij zijn zo een kind verloren en dat tekend uw ganse leven.laten we hopen dat alles goed komt met haar!!!!

 Von ooteghem k op 23 februari 2015 om 11:33

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!