Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kathleen Vandenhoudt stelt nieuwe cd voor Bij' De Vieze Gasten. Wint u hem?

Kathleen Ze wordt één van België's sterkste vrouwelijke stemmen genoemd. De in Gent geboren Kathleen Vandenhoudt draait al jaren mee in de Vlaamse muziekwereld en werkte onder meer samen met Roland Van Campenhout, Will Tura, Arno, Guido Belcanto en Yasmine.

U kent haar waarschijnlijk vooral van tv, waar ze aan tal van programma's haar muziek en vooral haar stem leende (bijvoorbeeld De Laatste Showband). Maar zoals dat gaat, heeft Kathleen Vandenhoudt meer in haar mars. In 2004 bracht ze haar volledig zelf geschreven en gecomponeerde debuutalbum uit. Nu heeft ze een nieuwe cd ('Gracious') en ze stelt die donderdag voor in haar geboortestad.

Kathleen Vandenhoudt - cd-voorstelling 'Gracious'.

Bij' De Vieze Gasten, donderdag 5 maart, 20u30. Tickets € 5 of € 7.

Straks leest u hier een interview met Kathleen Vandenhoudt, maar we mogen nu alvast 3 exemplaren van haar nieuwe cd 'Gracious' weggeven. Het volstaat te antwoorden op deze vraag: wat is de naam van Kathleen Vandenhoudts eerste album? Uw antwoorden stuurt u naar dit mailadres. Gelieve ook uw naam en adresgegevens te vermelden.

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!