Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Mnozil Brass zet eskimohallen in lichterlaaie

Wie zaterdagavond het geluk had een kaartje te hebben voor het optreden van Mnozil Brass zal zich dat zeker niet beklaagd hebben ! BrassBand Panta Rhei uit Gent slaagde erin dit Weense zevental voor het eerst op Belgische bodem te programmeren. De brassband Panta Rhei, zelf al lang géén onbekende meer in de muziekwereld van de koperblazers, zette met dit project haar schouders onder een bijzonder grote onderneming. Met hun openingsstuk 'firework' staken Paul Voet en zijn brassband meteen het vuur aan de lont. Hun muziek deed de eskimohallen daveren maar wat Mnozil Brass nadien bracht, deed de zaal pas goed ontploffen. 'I can't give you anything but love' zongen en speelden ze bij het begin van hun optreden, maar dat ze heel wat meer in hun muzikale mars hadden, bleek gedurende het hele programma. Soms ademloos, soms uitgelaten, vaak op het puntje van hun stoel, het publiek werd overspoeld door de virtuositeit van deze 7 beroepsmuzikanten. Met hun zevenen op een eenvoudig verlicht podium, pakten zij moeiteloos het publiek in. 'Crème de la crème', was de naam van hun programma en daar was werkelijk géén woord van gelogen. Wie hun versie van 'the Bohamian Rapsody' hoorde, kan alleen maar getuigen dat door hun krankzinnige mix van muziek en entertainment zij de eskimohallen letterlijk bijna in lichterlaaie zetten. Dat de organisatie van deze schitterende avond heel wat bloed, zweet en tranen (van hun echtgenotes ...) heeft gekost, werd ruimschoots goedgemaakt door de lovende kritiek van zowat alle aanwezigen. Met de programmatie van deze Mnozil Brass brachten ze niet alleen een primeur voor België maar bewezen ze naast hun muzikale kunnen ook nog heel wat meer in hun mars te hebben !

P3290232

Reacties

Voor diegene die er niet in gelukt zijn tickets te bemachtigen is er goed nieuws.
Mnozil Brass komt op 5 september 2010 naar het amfitheater van G.C.'t Blikveld te Bonheiden(regio Mechelen)
Aanvang 20u, kaarten kan je nu al reserveren via guido.vaganee@hotmail.com
Tickets voor 5 september Rang 1= 30€, Rang 2= 25€
Dit concert is een organisatie naar aanleiding van 135 jaar Muziekvereniging Bonheiden

 Vaganée Guido op 11 november 2009 om 15:53

Wie graag een prachtig kerst of nieuwjaarsgeschenk wilt geven
Mnozil brass komt op 16 jan 2010 te Leuven en dit met hun nieuwe show "Magic Moments" en dit in het Lemmensinstituut te Leuven
aanvang 20.00
info concordiamalderen.be

 FRANKY op 14 december 2009 om 20:23

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!