Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Theater De Balsemblomme in Tinnenpot

GetAttachment Vanaf donderdag 12 maart brengt Theater De Balsemblomme uit Sint Amandsberg haar tweede productie van het seizoen: 'Heuvels van Blauw'.

Theater De Balsemblomme gaat terug tot 1493 en is een afdeling van De Aloude Overste ende Souvereine Princelycke Camere van der Rhetorycke 'Jhesus met der Balsemblomme'. Ze brengen niet zomaar theater. Ze streven naar technisch hoogstaande voorstellingen. Zowel op acteervlak als op technische uitvoering van decors, geluid en belichting.  De Balseblomme brengt zowel werken van Shakespeare en Tsjechov als van Brusselmans, Lanoye en Van den Broeck.

'Heuvels van Blauw' is een stuk over kinderen in de grote mensenwereld. Een stuk over liegen en verbergen, over dromen en tranen. Een stuk over kinderen in de donkere tijd die oorlog is. Het speelt zich af op elke plek waar kinderen proberen leven in de chaos. Het speelt zich af in Israël, Georgië, Soedan...
De regie is in handen van Benjamin Van Tourhout, artistiek leider, auteur en regisseur van NUNC. Hij is bij het grote publiek bekend als Arne uit 'Sara' - de telenovelle op VTM.

'Heuvels van Blauw':
Theater Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21 - 9000 GENT
donderdag 12, vrijdag 13 en vrijdag 20 maart om 20u
zondag 22 maart om 15u.

Tickets:
€ 10,00 - de plaatsen zijn genummerd.
Kaarten afhalen ten laatste 15 minuten voor aanvang van de voorstelling.
Reservaties en inlichtingen op 09 228 51 25 of info@balsemblomme.be .

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!