Home  Regio  hamme  hamme blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Hamme?
Laat het weten aan: Elke, Jean-Pierre, Dirk of Peter
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bouw Temse brug op de voet te volgen

Franky Polfliet uit Temse maakt er een erezaak van iedereen de vorderingen van de nieuwe brug in zijn gemeente te laten volgen.

Daarvoor bouwt hij zijn website www.temsebrug.be uit.

Met heel veel foto's en up to date informatie. Ook voor Hammenaars allicht de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5508da99a8833 Listed below are links to weblogs that reference Bouw Temse brug op de voet te volgen:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Hamme blogt  • Jean-Pierre De Lamper, Elke Claessens, Dirk Rooms en Peter Vernimmen bloggen over Hamme.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

    Elke (°1978) woont al haar hele leven in Hamme-Moerzeke. Ze studeerde audiovisuele kunsten en communciatiewetenschappen en werkt op de VRT als titelregisseur. Als secretaris van de Moese Moemersis is ze carnavallist in hart en nieren. Vroeger was ze leidster van chiro Pimpernel. Ze houdt van cultuur en gaat graag op stap.

    Dirk is al 5 jaar actief als communicatie- en promotiemedewerker in het cultureel centrum van Hamme. Hij heeft een passie voor film en is op zoek naar het cultureel kloppend hart van Hamme. Help jij hem verder zoeken?

    Peter (°1964) is blogfotograaf voor Hamme blogt. Hij is een geboren en getogen Hammenaar (toen was er nog een materniteit in Hamme). Hij heeft zich opgewerkt tot mechanisch ontwerper is van plan dat te blijven tot zijn pensioen. Jarenlang speelde hij volleybal in competitie, ook bij Hamvoc. Nu hij wat ouder wordt, kiest hij voor een 'rustigere' hobby als fotografie.

Zoeken

Nieuws uit hamme

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!