Gouden Flip Awards 2015: Stem nu!

1goudenflip

Wie verdient er allemaal een Gouden Flip Award? Stem nu op je favorieten en maak kans op verzamelcd's met alle hits van 2015!

 

 

Nieuwe Jommekeskrant is er!

De nieuwe Jommekeskrant zit vandaag gratis bij Het Nieuwsblad en De Gentenaar!

JOMMEKESKRANT10NOVEMBER

Win een ontmoeting met R5

Op 8 oktober treedt R5 op in de Stadsschouwburg in Antwerpen. (tickets zijn nog te koop via www.sherpa.be) In de Jommekeskrant van 2 september kan je een meet&greet met de populaire Amerikaanse groep winnen!

Wedstrijdvragen:

1. Wat is de kleur van het T-shirt dat het vierde lid van R5 (van links af) draagt op de foto op pagina 4 van de Jommekeskrant?

2. Vertel in een paar lijnen waarom jij R5 zo graag wil ontmoeten.

 

Maak kennis met de 'Descendants'

Op Disney Channel gaat op 19 september de film 'Descendants' in première, met n de hoofdrollen de afstammelingen van de grootste Disney-slechteriken. In de Vlaamse versie hoor je onder anderen de stemmen van Kevin Mason en Sara Gracia Santacreu. Ze zijn ook te zien in de videoclip van het themalied 'Rotten to the core'. Bekijk hier de clip!

 

 

 

Avengers zijn terug: win coole prijzen

In de Jommekeskrant kan je coole Avengers : The Age of Ultron-prijzen winnen, met o.a. actiefiguurtjes.

Wedstrijdvraag: tegen welk voorwerp moesten de acteurs soms praten op de set?

 

 

Win The Hobbit: Battleof Five Armies-prijzen

In de Jommekeskrant van 22 april kan je leuke The Hobbit: The Battle of Five Armies-prijzen winnen, zoals dvd's, bluray discs, en gadgets.

Wedstrijdvraag: hoe heet de regisseur van de Hobbit-films?

HOBBITBLURAY

Daar is onze Hobbit weer!

Peter Jackson, de regisseur van The Lord of the Rings en The Hobbit, heeft zijn Facebook-volgers op een primeur getrakteerd. De Nieuw-Zeelander gooide een twee minuten durende trailer voor de laatste Hobbit-film ‘The Battle of the Five Armies’ online. Wat zal Bilbo Baggins, na Frodo onze favoriete Hobbit, nu weer allemaal meemaken? De volledige film komt in december in de zalen.

Schattig! Hond overlaadt baby met speelgoed

De hond Charlie is een beetje een deugniet, maar hij heeft wel een peperkoeken hartje. Eerst steelt hij het speeltje van baby Laura, maar daarna maakt hij het ruimschoots goed door het meisje te overladen met zowat al het speelgoed dat er in huis te vinden is. Hoe schattig! 

100% Harry

In het boek 100% Harry kom je alles te weten over de zanger van One Direction. In de Jommekeskrant van 18 juni kan je een exemplaar winnen.

Wedstrijdvraag: op welke data treedt 1D op in Amsterdam?

P4BOEK100PROCENTHARRY

 

 

WIN! Rode Duivels-spelkaarten

Joepie, de Rode Duivels hebben hun eerste wedstrijd op het WK gewonnen! In de Jommekeskrant van 18 juni vieren we dat met een coole wedstrijd waarbij je Go for Gold-spelkaarten van de Rode Duivels van Carta Mundi kunt winnen.

Wedstrijdvraag: wie maakte de tweede en winnende goal voor de Rode Duivels in de wedstrjd tegen Algerije?

P7CARTAMUNDIRed Devils Go for Gold