Home  Regio  kortrijk  kortrijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Kortrijk?
Laat het weten aan:
Kris of Freddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Breakdancebattle Tactical Movement: Cage edition

Breakdancebattle Tactical Movement: Cage edition

Op zaterdag 22 maart is er de tweede editie van Tactical Movement, dé breakdancebattle in West-Vlaanderen. Vorig jaar trok dit evenement een groot publiek. Tactical Movement wordt georganiseerd door eXception Company (Kortrijk) in de parochiezaal op het Sint-Amandsplein in Kortrijk. In de loop van de namiddag zijn er optredens van beatboxers en verzorgen dj’s de hiphopbeats waarop gedanst wordt.

eXception Company, bestaande uit 4 enthousiaste jongeren, organiseert de tweede editie van Tactical Movement. Het succes van de eerste editie vorig jaar (250 bezoekers en 50 deelnemers aan de battle), willen zij evenaren.

Op zaterdag 22 maart willen zij de breakdancers van Vlaanderen opnieuw samenbrengen in een unieke en spectaculaire battle: in een kooi!
Er worden zowel one-on-one battles als two-on-two battles gehouden. Deze eindigen allebei met een finale.
Win je de 1e of 2e plaats in de one-on-one of two-on-two, dan kan je rekenen op een mooie geldprijs. Ook zijn er leuke troostprijzen te winnen!

Zoals vorig jaar kunnen ook niet-deelnemers trainen in de cirkels die voorzien zijn.

Tijdens de breakdancebattles worden er hiphopbeats gedraaid door Kortrijkse dj’s Phat Soul Foundation. Tussendoor zijn er optredens met beatbox en liveband Rijmtechniekers (hiphop).

Dit breakdance evenement vindt plaats in de parochiezaal op het Sint-Amandsplein in Kortrijk.
De toegang bedraagt 5 euro.
Wie wil deelnemen kan zich inschrijven op de website www.tacticalmovement.com.

Praktisch:
Zaterdag 22 maart vanaf 13 uur
Parochiezaal, Sint-Amandsplein, Kortrijk.
Tickets: 5 euro (incl. optredens)
Inschrijvingen :
www.tacticalmovement.com

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Kortrijk blogt

  •   
    Kris Vanhee en Freddy Vermoere bloggen over Kortrijk.

    Kris is gepassioneerd door alles wat nieuws is of wordt. Cultuur verzacht de zeden, is omnivalent en staat dan ook hoog op zijn persoonlijk verlanglijstje. Wat mensen drijft en bezielt, ook dat intrigeert hem.

    Freddy is regioreporter van Het Nieuwsblad. Als hij niet op nieuws jaagt, luistert hij naar stevige rock, kletst hij met zijn vriend(inn)en of dweept hij met Dimitri Verhulst en Het Eiland.

Zoeken

Nieuws uit kortrijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!