Home  Regio  kortrijk  kortrijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Kortrijk?
Laat het weten aan:
Kris of Freddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Dans gratis de tango in Kortrijk

Het gezelschap Compañía Zárate bestaat uit negen artiesten die hun sporen verdienen bij grootheden als Anne Teresa De Keersmaeker, Pina Bausch en Gustavo Beytelmann. Geïnspireerd door de traditionele muziek en dans brengt deze nieuwe generatie tangueros de tango naar het hier en nu.

‘Motivo de Tango’ is de nieuwe, avondvullende voorstelling van de Compañía, vol creativiteit, passie en virtuositeit. Dansers en muzikanten inspireren elkaar en dagen elkaar uit. De muziek word gebracht door Quinteto Zárate, een van de beste tango-ensembles van Europa. Na de voorstelling kan het publiek de pasjes uitproberen tijdens het tangosalon in de foyer.

Voor deze voorstelling op 25 januari om 20u15 in de Kortrijkse stadsschouwburg zijn er tien gratis tickets(18/16 euro) beschikbaar. Dat is voor wie op 23 januari tussen 10 en 12 uur belt naar 056-23.98.55 van de Kortrijkse cultuurwinkel met vermelding van het codewoord TANGO. Twee tickets vragen is één betalen!

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Kortrijk blogt

  •   
    Kris Vanhee en Freddy Vermoere bloggen over Kortrijk.

    Kris is gepassioneerd door alles wat nieuws is of wordt. Cultuur verzacht de zeden, is omnivalent en staat dan ook hoog op zijn persoonlijk verlanglijstje. Wat mensen drijft en bezielt, ook dat intrigeert hem.

    Freddy is regioreporter van Het Nieuwsblad. Als hij niet op nieuws jaagt, luistert hij naar stevige rock, kletst hij met zijn vriend(inn)en of dweept hij met Dimitri Verhulst en Het Eiland.

Zoeken

Nieuws uit kortrijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!