Home  Regio  kortrijk  kortrijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Kortrijk?
Laat het weten aan:
Kris of Freddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Pakmadammen registreren tijd die op parkeerticket staat in Kortrijk

Lezer Paul D. heeft een vraag. Misschien kan iemand hem helpen

Zijn vraag luidt als volgt:

Vindt u het normaal dat de Kortrijkse pakmadmmen opschrijven hoe lang uw parkeerticket nog te gaan heeft, om zeker tijdiig terug te zijn en een parkeerbon te kunnen schrijven? En zou het waar zijn dat ze een bepaald quota moeten halen om een premie mee te pikken? Ik vind het alleszins laag bij de grond en verwerpelijk.

Reacties

men wil van kortrijk terug een koopstad maken !!!
nu dit, ondanks de problemen met het winkelcentrum K,indien dit waar is,dan vraag ik mij af waar dit zal eindigen ??????

 vanlaecke michel op 24 februari 2009 om 10:38

gezien met eigen ogen "truizelende pakmadammen die op hun stappen terugkeren om alsnog een parkeerbon te schrijven" (stonden om de hoek te kletsen)

 jv op 9 maart 2009 om 17:27

Parkeren in Kortrijk moet bij de duurste steden van België zijn, en ook zijn onze gemeentebelastingen bij de hoogste van het land. Wat dat wachten van de pakmadammen betreft , ik kan dit beamen . En niet alleen heeft men dan 2 € betaald voor een ticketje, daar komt dan nog eens 15 € bovenop, wat 17 € maakt voor een halve dag parkeren. Welkom in Kortrijk stad van design en parkeerboetes.

  op 13 maart 2009 om 09:06

Gezien vanuit de cafetaria van het hospitaal.Een kakmadam(sorry-pakmadam)duchtig aan het noteren terwijl de andere van de ene auto naar de andere koerste en aanwijzingen gaf .Ik dacht eerst dat er een loopkoers bezig was .Een 20tal minuten later weer van het zelde!!!Direkt naar enkele wagens die waarschijnlijk nog fris in hun geheugen zaten en die bij vorige koers nog niet in overtreding waren.ECHT BELACHELIJK !!!!!!

 WITTEVRONGEL op 26 maart 2009 om 06:04

wij zijn verhuisd en leiden nu een parko-loos bestaan... na zeker meer dan 300€ aan boetes betaald te hebben

 kris op 28 februari 2010 om 08:26

maar mensen toch wat zijn jullie toch allemaal begaan met de kortrijkse pakmadammen. Ik wist niet dat mensen zo hun tijd kunnen verspillen aan het controleren van andere mensen. Hebben jullie je nog niet afgevraagd hoe het komt dat ze twee maal naar dezelfde wagens moeten terugkomen. Waarschijnlijk heeft er niemand van jullie de regiokrant gelezen of naar de radio geluisterd.

  op 6 maart 2010 om 18:18

Moest men zijn schijf in orde leggen ook betalen om te parkeren anders stapje te voet gaan ieder doet zijn werk niet zagen en klagen je moet overal betalen ook om naar de WC te gaan

 Dell op 8 april 2014 om 17:47

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Kortrijk blogt

  •   
    Kris Vanhee en Freddy Vermoere bloggen over Kortrijk.

    Kris is gepassioneerd door alles wat nieuws is of wordt. Cultuur verzacht de zeden, is omnivalent en staat dan ook hoog op zijn persoonlijk verlanglijstje. Wat mensen drijft en bezielt, ook dat intrigeert hem.

    Freddy is regioreporter van Het Nieuwsblad. Als hij niet op nieuws jaagt, luistert hij naar stevige rock, kletst hij met zijn vriend(inn)en of dweept hij met Dimitri Verhulst en Het Eiland.

Zoeken

Nieuws uit kortrijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!