Home  Regio  kortrijk  kortrijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Kortrijk?
Laat het weten aan:
Kris of Freddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hogan Beernaert uit Kortrijk kan niet verkeerd lopen ...

T_TouchExpert_PR Hogan Beernaert is op weg met de T-Touch Expert – Een nieuw ‘tactile’ horloge van Tissot voor outdoor avonturiers.

De T-Touch Expert, een tactile sporthorloge dat perfect is uitgerust voor avonturen in de buitenlucht, werd gelanceerd in 2008. Dit robuuste XL horloge, met waterbestendigheid tot 100 meter, komt met drie nieuwe functies. Hierdoor is het een ideale gadget voor professionele bergbeklimmers en extreme skiërs. De T-Touch Expert is verwant aan de T-Touch Classic en vergroot de aantrekkelijkheid van de collectie T-Touch horloges. Sinds de eerste lancering in 2000 is de T-Touch altijd vernieuwd, met nieuwe materialen voor de horlogekast, wijzerplaat en band, hierbij de nieuwste materialen en kleuren gebruikend om opvallende ontwerpen tot stand te brengen. De T-Touch behoudt dezelfde precisiefuncties, die via het glas worden geactiveerd. De T-Touch Expert, met een vergrote horlogekast, komt in vier verschillende modellen met bijvoorbeeld een carbon wijzerplaat en een rubberen of een titanium band. De extra innovatieve eigenschappen zijn de hoogteverschil meter, twee alarm systemen, een oneindige kalender, een countdown timer en backlight. De T-Touch Expert is nu waterbestendig tot 100 meter. Met de T-Touch Expert heeft de drager een precisie instrument dat de ideale combinatie is van hightech functionaliteiten en gebruiksgemak. Het is meer dan een horloge, het biedt namelijk 11 verschillende functies, die geactiveerd worden door de kroon in te drukken en dan het glas aan te raken. Avonturiers hebben hierdoor direct toegang tot een hoogtemeter (in ft en meter), een hoogteverschil meter, chronograaf (split en cumulatieve tijd), kompas, twee alarmsystemen, thermometer (in ºC and ºF), barometer, datum en tijdsaanduiding (op een 12- of 24-uur schaal), eeuwigdurende kalender, countdown timer en backlight.

T-Touch Expert eigenaars hebben letterlijk technologie onder hun vingertoppen, waar en wanneer dan ook.

• Swiss made quartz uurwerk

• Water bestendig tot 100 meters/10 ATM

• Tactile, krasbestendig en ontspiegeld saffierglas

• Carbon wijzerplaat

• Titanium kast met draaiende lunet

• Titanium band, zwart rubberen band en bruine lederen band Tissot, Innovators by Tradition. Tissot belichaamt meer dan 150 jaar innovatie en traditie in het maken van Zwitserse horloges. Als wereldleider in het traditionele Zwitserse horlogesegment, is het Tissot’s missie om een breed publiek een waaier van horloges van uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Als officiële timekeeper voor de wereldkampioenschappen in het wielrennen, motorrijden, schermen en ijshockey, onderstreept Tissot de sportieve waarden in zijn zoektocht naar prestatie, precisie en nieuwe grenzen. Gevestigd in Le Locle in Zwitserland en aanwezig in meer dan 150 landen in de wereld is Tissot, sinds 1983, lid van de Swatch Group, de grootste horlogeproducent en -distributeur in de wereld. www.tissot.ch.

Reacties

Publiceren we nu ook al advertorials op de Kortrijkse blog van Het Nieuwsblad?

 Michiel op 1 maart 2009 om 14:58

Zo zijn we tenminste min of meer zeker dat a) het inhoudelijk ongeveer klopt en b) het ook nog eens behoorlijk geschreven is, Michiel.

 Pär Ongeluck, Compostmeester op 3 maart 2009 om 00:31

De ultieme horloges blijven natuurlijk de Ironman-serie van Timex, volgens mij nog steeds marktleider in het sportieve gamma.

Maar voor hoogtemeting vertrouw ik zelf liever op draagbare gps-systeempjes of gewone trackers die je ook al in Decathlon kan vinden (ja, ook in Kortrijk) aan betaalbare prijzen (bijv. Geonaute).

Dit om de advertentie wat... aan te vullen.

VAN BELLE Jean Marc op 14 mei 2009 om 13:16

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Kortrijk blogt

  •   
    Kris Vanhee en Freddy Vermoere bloggen over Kortrijk.

    Kris is gepassioneerd door alles wat nieuws is of wordt. Cultuur verzacht de zeden, is omnivalent en staat dan ook hoog op zijn persoonlijk verlanglijstje. Wat mensen drijft en bezielt, ook dat intrigeert hem.

    Freddy is regioreporter van Het Nieuwsblad. Als hij niet op nieuws jaagt, luistert hij naar stevige rock, kletst hij met zijn vriend(inn)en of dweept hij met Dimitri Verhulst en Het Eiland.

Zoeken

Nieuws uit kortrijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!