Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Marktrock stopt ermee

Het Leuvense stadsfestival zal haar 25ste jubileumeditie niet meer vieren. De organisatoren sluiten door financiële problemen en harde concurrentie van andere festivals de boeken.

Het is enorm spijtig dat een gerenomeerd festival als Marktrock na bijna een kwarteeuw ophoudt te bestaan. Ook voor de uistraling van de stad. Heeft u mooie heririnneringen aan het muziekevenement of is het maar goed dat de organisatoren ermee stoppen? En wat zou ervoor in de plaats kunnen komen?

Reacties

Veel te mooie herinneringen aan Marktrock!!!!

Niets kan dit vervangen; welke nieuwe leuke initiatieven er ook zullen komen...

Lise op 6 februari 2007 om 15:23

Goede herinneringen, jazeker, maar niet van de laatste jaren. Misschien is dit de kans om iets kleiners,nieuws te beginnen, minder commerciëel en met (jong) volk uit Leuven?

Frank op 6 februari 2007 om 15:41

Leuven moet vooral op zoek, denk ik, naar een festival op maat van de stad. Iets waar Leuven zich achterzet en rond kan groeien. Iets tussen de Lokerse Feesten en de Gentse Feesten in. Ik ga graag naar die beide 'Feesten', maar iets ertussen zou ideaal zijn.

Stijn Vercamer op 7 februari 2007 om 10:48

Ik vind het goed dat ze ermee stoppen. Marktrock was veel te groot geworden om nog gezellig te zijn. Winstbejag is blijkbaar het enige wat telt en net dat heeft hen de das om gedaan. Poets wederom poets

Degreef op 9 februari 2007 om 07:10

rockfestivals zoeken vandaag best een 'niche' op in plaats van 'voor ieder wat wils' te programmeren.

km op 10 februari 2007 om 14:18

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!