Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
politie ruimt fietsen op

De Leuvense politie heeft deze week opnieuw fietsen weggehaald aan het station. Ook in de Bondgenotenlaan en de Maria Theresiastraat haalde de agenten fout gestalde fietsen op. Ze doet dat al sinds helf december vorig jaar.

Alleen fietsen die correct gestald zijn ontsnappen aan de aandacht van de politie. Momenteel wachten 400 opgehaalde fietsen op een nieuwe eigenaar.

Wie zijn fiets na de opruiming niet meer terugvindt kan deze gratis ophalen bij de fietsendienst aan de IJzerenmolenstraat 2 (vroegere veiling) in Heverlee.

Heeft u ook al een fiets ''verloren'' door de acties van de politie?

Reacties

Proficiat, dit zou veel meer moeten gebeuren en niet enkel aan het station,maar elders ook waar veel studenten hun fietsen zo maar tegen de huisgevels plaatsen, zodanig dat de doorgang heel moeilijk wordt

cyberopa op 15 februari 2007 om 17:37

Ik vind het niet meer dan juist dat al deze fietsen worden weggenomen aan het station of de Bondgenotenlaan. Het is gewoon GEEN ZICHT en een schande dit zo te zien !!! Ze zijn te mottig of te naïef om de fietsenstalling te gebruiken aan het station. Ze moesten hun maar eens pijn doen om 2 meter verder te voet te lopen ! Als het van mij zou afhangen kregen ze hun fiets terug tegen een minimum betaling van 50 Euro en moest de fiets zeker in orde gezet worden als hij in gebreke bleef van een defftige verlichting ! Want die afneembare lampjes op fiets of op kledij is een defftige klucht waar ze mee rondbollen ! En komen ze de fiets niet ophalen binnen de 3 maand >>> RECYCLAGE !! Zo simpel is dat !

Ben op 16 februari 2007 om 11:27

Jongens, wat een zuurpruimen. OK. Er zijn fietsters die overdrijven. Maar de Leuvens politie soms ook. Als iedereen een beetje meer begrip zou hebben voor de anderen, zou het toch makkelijker zijn.

peter backx op 20 februari 2007 om 23:15

Ik ben een studente aan de KhLeuven. Ik zit op kot aan het Sint Maartendal. Overal zijn ze er aan het werken. Ik HAD een fietsenstalling maar nu is die weggehaald. Waar moet ik mijn fiets nu kwijt?? Natuurlijk zet je niet je fiets vlak voor de deur tegen de gevel. Daar staat die in de weg op het voetpad. Maar er zit niets anders op dan mijn fiets 'fout' te stallen.

Freija Abé op 27 februari 2007 om 09:56

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!