Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten

Photoside Producties2 Cie Tartaren, het theatergezelschap van Buurtwerk ’t Lampeke heeft weer een nieuwe productie klaar. Boven (doehetvoormij) gaat over negen mensen die dezelfde woonruimte in een flat delen. Dat gaat niet altijd van een leien dakje. De productie is begonnen als improvisatievoorstelling. Daardoor heeft Boven (doehetvoormij) een eigen verhaal en aparte taal. Cie Tartaren is een toneelgroep die zowel wat spelers als wat publiek betreft, mikt op alle lagen van de bevolking. Om de drempel naar theater te verlagen, wordt zelfs een bus ingeschakeld die groepen van en naar de voorstelling brengt. Voorstellingen op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei, telkens om 20u30 in het Wagehuys. Kaarten kosten 5 euro of 3 euro voor groepen. Reserveren op reservaties@tartaren.be

Reacties

Hallo Stef, leuk dat Leuven hier blogsgewijs wordt voorgesteld. Ik ben een regelmatige afnemer van deze blokjes nieuws.
Er zou nu ook een alternatieve stadssite opgestart zijn, benieuwd wat dat gaat geven.
Langs officiële kant (stad zelf!) bougeert er niks, ondanks een opstartvergadering van meer dan een jaar geleden. Ik zat er bij en keek er naar... Als ik om nieuws mail of iets aangeef, blijft het bangelijk stil. De communicatie-ambtenaar vindt mij een dikke ambetanterik (vrees ik).
Groetjes aan Raymond Billen, mijn vroegere chef bij HNB ;-)
Doei menne man, doe hier zo voort.

Marlon op 28 mei 2007 om 21:27

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!