Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
De twaalf weken van Sint-Michiel

Md04072 018810290102791

Twaalf weken lang werpt de Sint-Michielskerk zich op als ontmoetingsplaats voor kunst- en cultuurliefhebbers. nog tot 24 juni is iedere woensdagavond een hedendaagse kunstenaar te gast in het sacrale gebouw voor een vernissage. Daarnaast vindt tussen 21u en 22u een voorstelling plaats. En dat allemaal gratis. De twaalf weken van Sint-Michiel is deze week aan zijn vijfde woensdag toe. Woensdag mogen de Vlaamse amateurfotograafvereniging ZW/art en de Danscompagnie Lune zich laten inspiren door de tabernakels, het preekgestoelte en de glasramen in de kerk. Voor de liefhebbers plaatsen we hier alvast enkele fotografische hoogtepunten van d e doortocht van accordeonist Elke De Meester en de beeldende kunstenares Katie Lagast. (Foto's Lemmert)
 

Reacties

leuk dat Nieuwsblab.be aandacht besteeg aan DE TWAALF WEKEN VAN SINT-MICHIEL

groeten / ben.

ben. op 2 mei 2007 om 09:19

Prachtig initiatief!
Zeer mooie fotos.

Philip. op 2 mei 2007 om 09:25

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!