Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Een nieuwe minister?

B7_gof1chmh31bldevlies1 B7_gof1chmh31bltobback Bruno Tobback heeft de afgelopen vier jaar de kans gehad om definitief uit de schaduw van zijn vader te treden dankzij zijn uitvoerende functie in de federale regering. Tobback junior is na de beide ministers Eyskens (Gaston en Marc), Magda Aelvoet, Patricia Ceysens en zijn pa Louis de zoveelste zoon of dochter van Leuven die het tot minister schopt. Bruno wil er graag een ambtstermijn bijdoen. Maar inmiddels staat een nieuwe man te popelen om het, na Leuven, in Brussel te maken. Carl Devlies werd door de kranten al tot één van de beste parlementsleden van de voorbije legislatuur gebombardeerd en hoopt na 10 juni op een stek in de nieuwe regering.  Denkt u dat Leuven gebaat is bij een tweede minister of staatssecretaris? Of komen getalenteerde politici beter van pas op het lokale niveau? 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!