Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Knuffels bij de vleet

Knuffel1Knuffel3_2Knuffel1_2 Wie maandagnamiddag op de Grote Markt passeerde, werd getrakteerd op een gratis knuffel. Vijftien studenten uit onder andere Polen en Spanje hielden borden vast met de tekst ‘gratis knuffel’. Ze pakten elkaar en vooral voorbijgangers eens goed v ast. De gratis knuffels zijn bedacht door de Australiër Juan Mann. Toen die twee jaar geleden terugkwam van een wereldreis, begon hij ‘free hugs’ uit te delen om zijn landgenoten te doen glimlachen en hen een goed gevoel te geven. Ondertussen is Mann te zien op YouTube en wordt zijn voorbeeld overal gevolgd. De studenten die de Leuvense passanten op een knuffel trakteerden, haalden het idee uit Parijs. Ook in Gent en Hasselt werden begin dit jaar al gratis knuffels uitgedeeld.

Reacties

Is dit strafbaar?
Ik wil het a.s woensdag gaan doen met wat vrienden maar ik hoor hier en daar dat je er een vergunning voor zou moeten hebben =l
Anderen zeggen van niet..
Dit is het enige goede artikel dat ik heb gevonden..
A.u.b mail mij terug

Annelie op 5 mei 2008 om 15:26

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!