Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Trek eens een blik cultuur open

Cultour040507_002 Cultour040507_003 Cultour040507_008 Canned Culture is het Small Business Project van acht studenten van de Katholieke Hogeschool Leuven. Met dit project leren ze hoe de theorie en praktijk van hun opleiding Bedrijfskunde en Management op elkaar aansluiten. Hun missie: een eigen onderneming oprichten en hun zaak runnen, met businessplan en echte klanten. Het Canned Culture bedrijfje wil jongeren in contact brengen met cultuur in en rond Leuven, en dat op een manier die hen het meest aanspreekt. Een van hun producten is dan ook een culinaire toer langs verschillende restaurants. Aperitief, hoofdgerecht en dessert worden telkens ergens anders gebruikt. Zo hoeven jongeren niet te kiezen tussen de vele etablissementen in Leuven, en toch allerlei lekkers ontdekken. Op 12 mei is het zover, dan vertrekt de culinaire toer in restaurant ’t Begijntje in de Naamsestraat. Voor 55 euro per persoon kan iedereen aangenaam gaan tafelen op verschillende plaatsen. Zoals u op de foto’s kunt zien, was de vorige editie al zeker een succes. Reserveren kan op de website. Update: de culinaire toer is sinds vanmiddag helemaal uitverkocht. Omwille van het grote succes van de toer richt Canned Culture zich in de toekomst op groepen van culinaire en culturele meerwaardezoekers.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!