Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Alia iacta est

B7_gof1chmh31bldevlies1 B7_gof1chmh31bltobback B7_grj1ck2371bldaem U heeft gewikt en gewogen, gestemd en gekozen. En u beslissing is onomkeerbaar. Het gros onder u heeft geoordeeld dat het kartel CD&V/N-VA rijp is voor een regeringsdeelname. Iets minder mensen wilden Open Vld een tweede kans gunnen, nog minder kiezers opteerden voor SP.A-Spirit en Vlaams Belang. Groen!, Vlaams Belang, CAP, BUB en PVDA+ konden u minder bekoren. De kans dat een Leuvense minister (Bruno Tobback, SP.A) zijn functie in de federale regering verliest wordt met de dag groter, maar her en der gaan stemmen op om een andere Leuvenaar (Carl Devlies, CD&V) zijn kans bij de grote jongens in de Wetstraat te laten wagen. Of gunt u een ministerpost liever aan Rik Daems (Open Vld)? Laat het ons weten: welke Leuvense politicus ziet u graag in de federale regering belanden?

Reacties

doe maar Magda Aelvoet

jodocus op 25 juni 2007 om 11:58

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!