Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Betoging van de krakersbeweging in Leuven

Afgelopen vrijdag stond Leuven in vuur en vlam tijdens de betoging van de krakersbeweging. De heren en dames nemen het niet dat hun favoriete kraakpand, Skwattus Dei in de Schapenstraat, na goed zeven jaar ontruimd werd. Het verslag van die opwindende vrijdagavond in beeld ziet u hier.


Reacties

Eerlijk gezegd vond ik het grandioos belachelijk en dat zijn dan de linkse, vredelievende, ecologische en vooral in vredelevende zielen??? Men zou voor minder naar rechts gaan rukken ;-)

wederom Dirk op 27 juni 2007 om 22:42

De politie van Leuven heeft ook cruciale fout gemaakt, hoor.
Nooit mensen uitdagen.... Ze zullen het nooit leren.

Anoniem op 26 juli 2007 om 22:12

U maakt gewag van een driehonderdtal betogers . Ik zie op uw repotagefilm anders alleen amper een hondertal snotneuzen. Onder hen een hele reeks labbekakken die niet eens hun gelaat durven te vertonen.
Proficiat voor de Leuvense politie.
Krakers zijn een hoop papa's kinderen met de daarbij passende grillen van verwende kindjes die hoog oplopen met de dogma's van wereldvreemde ideologieën.

Alfons hermans op 2 augustus 2007 om 09:14

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!