Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Parkeren in Leuven

Images Omdat we anders ook maar de hele dag binnen zitten, trokken uw trouwe dienaars Bart Mertens en Stef Telen er vorige week op uit. Niet om de sfeer in de Leuvense binnenstad op te snuiven, een pintje te pakken of een cadeau voor onze respectievelijke wederhelften te kopen, wel met een duidelijke missie: the facts and the figures van het Leuvense ondergrondse parkeren in kaart te brengen. We wandelen van een centraal punt, de Universiteitshallen in de Naamsestraat, naar de acht parkeergarages die uitgerust zijn met een slagboom, drukten die afstand uit in minuten en seconden en noteerden de prijzen en speciale acties. Ons wedervaren kon u al lezen in de krant van maandag, maar wij willen weten wat u van de Leuvense parkeergarages vindt. Laat het ons hier weten. Het volledige online-artikel vindt u hier.

Reacties

Tip: parking Philipssite!!!! de goedkoopste en de grootste parking ,met slagbomen, van Leuven en omstreken.


Dirk op 27 juni 2007 om 22:36

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!