Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Toegankelijk Leuven?

Leuven een toegankelijke stad? Dat weten we niet onmiddellijk. De heren in dit filmpje deden alvast de test. Oordeel zelf.

Reacties

Mooi dat Leuven zo toegankelijk lijkt!!
Misschien is het een goed idee om eens te gaan kijken hoe het met de stoepen zit niet in de winkelstraten. Ik weet uit ervaring dat er straten zijn in Leuven waar het onmogelijk is om met een rolstoel alleen te rijden, waar je als begeleider serieuze kracht voor moet hebben om de rolstoel recht te houden. Er is nog veel werk nodig om meer straten toegankelijk te maken in 't stad voor rolstoelgebruikers, de winkels doen hun best, nu de stad zelf nog.

hilde op 17 juli 2007 om 23:22

Opvallend hoe weinig mensen snappen dat je een rolstoel beter achterwaarts gebruikt om iemand over een kleine oneffenheid te helpen...

piet p. op 19 juli 2007 om 10:16

op 23 juli 2007 om 20:16

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!