Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Negende editie Eurofolies start vandaag

Wpcc334899_0f_4Dit weekend moet u massaal richting het Provinciaal Domein van Kessel-Lo trekken. Daar vindt namelijk de negende editie van de Leuvense Eurofolies plaats. Vandaag bijt Fester Fester de spits af en kan je Stan van Samang, Sarah en Roel Vanderstukken horen. Zaterdag is het tijd voor de beats van ondermeer DJ The M, Milk Inc en The Gibson Brothers. Zondag start met de Fonske en Margrietjeverkiezing voor de allerkleinsten. Daarna laten de winnaars van Idool 2007 zich van hun beste kant zien. Eurofolies wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk. Tussen de optredens door kan je bij twaalf culinaire standjes van verschillende Europese landen terecht voor een hapje en een drankje. Zoals het de gewoonte is bij Eurofolies gaat de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar is dat de School voor Bijzonder Onderwijs Ter Bank in Heverlee.

Meer informatie vind je op de Eurofolies website.

Ontdek vanaf zaterdag de Eurofolies fotospecial!


Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!