Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Glenn en Hanne zijn Fonske en Margrietje

Image022_2 Gisteren werd op het Eurofoliesterrein een heuse Fonske en Margrietjewedstrijd georganiseerd. De kinderen namen per leeftijdscategorie deel. Na een quiz op kindermaat moesten ze om ter snelst proefjes afleggen. Met een lepel met een ei op in je mond een parcours afleggen, zonder handen druiven uit een bak water halen of "bambislepen", het hoorde er allemaal bij. Na ruim twee uur waren de winnaars bekend. Uit elke groep kreeg de jongen en het meisje met de beste score een kans op Fonske of Margrietje te worden. Het lot, hier een reuzedobbelsteen, bepaalde dat Glenn Fonske werd en Hanne Margrietje. Ze kregen elk een fiets cadeau. De tweede plaats was voor Michiel en Marit die een gsm kregen. Arne en Jill eindigde als derde en moesten zich tevreden stellen met een mp3-speler.

Meer foto's van de wedstrijd vind je hier.


Fonske en Margrietje, Glenn en HanneWat vond u van Eurofolies? Wie gaf het beste optreden?
Gaat u er volgend jaar weer naar toe?Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!