Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Idooltalent op Eurofolies

Image041_2Soul 4 You gaf met covers als Aïsha en Sweet Home Alabama de aftrap voor de derde en laatste dag van Eurofolies 2007. Daarna volgde een lading jong talent, bekend dankzij het VTM-programma Idool. Andrei was het eerst aan de beurt. Zijn stem galmde over heel het domein maar haalde het bij Life on Mars toch niet van Jasper Steverlinck. Andrei maakte zijn fans helemaal gek door van het podium te springen en al zingend tussen zijn publiek door te lopen. Daarna was het tijd voor de enige vrouw van de avond, een meisje met karakter, Esther. Ze gaf zich helemaal tijdens Sensualité. Voor de winnaar van Idool, Dean, was er ook veel bewondering. Vooral omdat hij het publiek uitvoerig bedankte omdat ze op hem gestemd hadden tijdens de show. Dean zong zijn bekende single, So Many Ways en enkele covers onder andere Footloose. Om 20 uur was het tijd voor drie heren in roze kostuums, De Romeo’s.

Gunter, Chris en Davy kregen het publiek aan het dansen met medleys, bekende rock’n roll- en twisthits. Ze hadden wel beter hun songlist besproken met de andere artiesten, want ook zij brachten Footloose (zoals Dean) en Que Siera (zoals de Gibson Brothers). Ook opmerkelijk voor de hele avond was dat er veel covers van Belgische groepen gezongen werden. Udo mocht de avond afsluiten met een live optreden. Na zijn spetterende concert volgde een spetterend vuurwerk dat tot ver in de omgeving kon gezien worden. Om het met de woorden van De Romeo’s te zeggen: “Tot volgend jaar Kessel-Lo!”

Foto's van de laatste dag Eurofolies 2007 vind je hier.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!