Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Ladeuze is zo goed als klaar

Marktrock_080807_lp_overzichtZoals u op deze foto kan zien is het Ladeuzeplein er bijna klaar voor. Vanaf vrijdag staat het plein met kever en bieb drie dagen lang in het teken van de hemelse klanken van Marktrock. het driedaagse festival is al aan zijn 25ste editie toe, maar voor het Ladeuzeplein is het de eerste jaargang. Hoe Snoop Dogg, Axelle Red, Chic en Bart Peeters het er dit weekend van afbrengen, blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar aan de voorbereiding te zien, zal het hen niet ontbreken aan infrastructuur. En als de artiesten er niets van bakken, zijn er nog steeds the Bell's Angels, de beiaardiers van de bibliotheek die het plein zullen vullen met hemelse klanken.

Reacties

Wat ik mij afvraag: hebben ze getest of de glasramen van de bieb bestand zijn tegen de beats van snoop?

Joost op 10 augustus 2007 om 09:59

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!