Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Al sportend door Leuven

Checkfotos We sporten en bewegen veel te weinig. Nochtans is sport het gezondste tijdverdrijf dat er bestaat. Sport verjongt je lichaam, houdt je gewicht onder controle en zorgt er voor dat je minder stress hebt.

Kenny Schauvlieghe uit Gent wil hier samen met HealthCity iets aan doen. Vanaf 15 september trekt Kenny naar zes Vlaamse steden met zijn sportprogramma Health in the City. Wie zegt dat je in een stad niet kan sporten? Bankjes, bushokjes, drempels en trappen, allemaal fitnesstoestellen binnen handbereik.

Kenny sport in Leuven

Zaterdag 29 september is Leuven aan de beurt. Via een parcours van zeven verschillende oefeningen doorkruis je de stad. Nadien wordt je elektronisch gescreend. Zie jij het ook zitten om op de uitdaging van Kenny in te gaan? Wil je dat jouw stad de gezondste stad van Vlaanderen wordt? Doe mee aan Health in the City en schrijf je hier in! Gratis inschrijven kan nog online t.e.m. vrijdag 28 september, 14u of zaterdag der plaatse.

Doet Leuven het beter dan Oostende, Bilzen, Oudenaarde of Hasselt?
Check it out!
Vertrek vanaf 10u aan het Martelarenplein bij het station.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!