Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Daar zijn ze weer...

I1210_2 Ze zijn er weer. Niet de Zeeuwse mosselen of de maatjesharing. Wel de studenten. En ze zijn dit jaar met goed 33.000, waarvan ongeveer vijfduizend absolute nieuwkomers. Op hen wacht negen maanden vol cantussen, doorza kavonden op de Oude Markt en in de Fakbars, colleges, examens en deliberaties. Op u wacht het einde van een al dan niet rustige zomer, moeilijk autorijden op de drukke invalswegen door de talloze fietsers en aanschuiven wanneer u 's middags een broodje wil bestellen.

Bent u blij dat de studenten opnieuw zijn aangekomen in hun tijdelijke habitat? Of hadden zomermaanden gerust nog enkele maanden langer mogen duren?

Reacties

het wordt stillekens tijd dat de leerkrachten terug aan het werk gaan, de boog kan niet altijd ontspannen zijn

dirk op 25 september 2007 om 11:47

De miiserie van de naasteen rijdende fietsers met 3 tot 4 naast elkaar en dan dat gebaar van die opstekende vinger kunnen we goed missen ik hoop dat de politie streng zal optreden tegen nachtlawaai ze zijn maar 3 dagen terug en zitten al lawaai te maken tot stukken in de nacht , maar o wacht tot het examen is dan mogen we nog niet stofzuigen want hir blokt men.Na pasen alles willen inhalen dat gaat niet he buizers

 emile op 27 september 2007 om 08:14

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!