Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Gratis blad informeert over Leuvense cultuur en vrije tijd

Uit_in_leuven_okt_2 Wie deze week door Leuven liep en de gratis krantenbakken bekeek, is het vast al opgevallen. Naast Steps en Pas-Uit lag een fonkelnieuw magazine: Uit in Leuven. Dit gratis maandblad voor cultuur en vrije tijd wil de Leuvenaars wegwijs maken in het grote cultuuraanbod. Naast redactionele pagina’s waar de belangrijkste blikvangers worden toegelicht, is er plaats voor een agenda met meer dan 500 activiteiten in verschillende rubrieken.

Jouw activiteit in Uit in Leuven

Uit in Leuven wil de kans bieden aan iedere organisator, vereniging en gewoon iedereen die bezig is met cultuur en vrije tijd, om hun activiteiten bekend te maken. Dit kan door je aanbod in te voeren in de CultuurDatabank van CultuurNet Vlaanderen. Niet alleen cultuur verschijnt in het maandblad, ook sport en jeugd krijgen een plekje. Horeca komt ook aan bod, maar enkel bij belangrijke cultuurtoeristische initiatieven. Op de achterflap komt steeds een Uit-stap te staan. Een plattegrond van Leuven met de belangrijkste cultuurhuizen op en een uitgestippelde wandeling.

Win een weekendje Uit

Om de lancering van Uit in Leuven extra in de schijnwerpers te zetten, heeft burgemeester Louis Tobback in tien van de 24.000 exemplaren zijn handtekening gezet. De vinder van een van deze magazines wint een cultuurweekend in Leuven.

Je vind Uit in Leuven aan de balie van In&Uit Leuven, in de cultuurhuizen en bij Steps City Magazine.

Neem eens een kijkje op de site.
Klik hier voor meer informatie over Uit in Leuven.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!