Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Nieuw cultuurseizoen start in Begijnhof

Startnieuwsbrief3Zaterdag kan je in het Groot Begijnhof terecht voor de START! van het nieuwe cultuurseizoen. 30CC viert vanaf 19.00 de opening van het seizoen 2007-2008.

Amparo Cortés bijt de spits af met flamencoliederen en dans. Kamian K’en Argos zorgt voor Griekse dansen en Ana, Iris & 5 Star treden op met Oriëntaalse dans.

Ceci n’est plus Carmen, het nieuwe muziektheaterproject van 30CC met meer dan 30 verschillende muzikanten, acteurs en zangers, geeft alvast een voorproefje. En Compagnie Veleta Catarata geeft zich op z’n best met de show Tortilla Express.

Music Maestro!

Aan muziek mag het ook niet ontbreken op de culturele startavond. Genieten kan van de Noord-Indische muziek van Ninaad, krachtige dansmuziek van Branra, Occitaanse zang van Jan-Màri Carlotti of percussiesets van Belgian Bagpipe Groove Experience.

Verder zorgt Cirkus in Beweging heel de avond door voor verrassingsacts.
Als afsluiter mag iedereen mee zingen met Voor de Grand Place, een nummer van Olivier Thomas. Enkele koren en extra muzikale begeleiding bieden hulp.

Het volledige programma vind je op de site van 30CC of hier.

Hier kan je terecht voor tickets.

Zin in een muzikale smaakmaker? Klik hier om het nummer Voor de Grand Place te beluisteren. De tekst vind je hier zodat je het helemaal kan meezingen.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!