Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
24 uur rondjes lopen

Affiche2007_thumb_2 Zit je je momenteel te vervelen achter de computer of voor de tv, laat alles vallen en snel naar het Sportkot! Om acht uur startte daar immers de fameuze 24urenloop, een must voor iedere student. Verschillende studentenkringen nemen het tegen elkaar op en proberen in 24 uur tijd het meeste rondjes te lopen. Wielrenner Nick Nuyens beet alvast de spits af met het eerste rondje, de strijd is begonnen. Wie niet zo sportief aangelegd is, kan op de sportterreinen van de K.U.L. terecht voor films of een hapje en een drankje. Of aanschouw de wereldrecordpoging jumpen om 21u!

En zie je het toch niet zitten om in de kou naar buiten te gaan hier kan je de 24urenloop live volgen.
Het volledige programma van de 24urenloop vind je hier. Tot morgen acht uur kan je dus meelopen, meejumpen of meesupporteren voor je lievelingsstudentenkring.

Solar Cup

C520_2 En terwijl hun collega’s van Groep T (Educata en Industria) het hart uit hun lijf lopen, gaat aan de andere kant van de aardbol de strijd verder. Het Umicore Solar Team strijdt er met hun zonne-auto om de eerste plaats in de Solar Cup. Voorlopig liggen ze op kop, zondag behaalde ze de eerste plaats en maandag de tweede. Meer zonnenieuws volgt!
(Foto Umicore Solarteam)

 

 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!