Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Zaterdag verwendag in de bib

Img_1033 Het is nog maar midden in de week, maar we kunnen alvast uitkijken naar het weekend. Zaterdag 13 oktober gaat immers de Bibliotheekweek van start met een heuse Verwendag in Bibliotheek Tweebronnen. Om u enkele voorbeelden te geven:
Betaal zaterdag geen leengeld, krijg een draagtas cadeau als je één van de eerste 75 nieuwe inschrijvers bent, vul je boekencollectie aan voor maar één euro per boek, geniet met koffie, koekjes en lollies van een gedicht of voorleesverhaal.

Volgende week is er ook heel wat te beleven, Jan Simoen stelt zijn nieuwe jeugdboek voor, je kan op bibdate in café De Dry Coppen of bekijk de fototentoonstelling Fotoos 3 van ZW/art in de leeszaal.

Een bibliotheek is dus meer dan boeken alleen. Om het met de woorden van Tweebronnen te zeggen:
In de bib vind je de chaos van het leven, maar dan wel netjes gerangschikt.

Voor het volledige programma klik je hier.
Hier vind je meer over de bibliotheek.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!