Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Aangename kennismaking, ik ben Danny.

Danny Dag allemaal,

Ik ben nieuw op deze blog, sta mij toe mij kort voor te stellen. Ik  zal jullie op de hoogte houden van het Verbond der Jaartallen Leuven, het Leuvense Carnaval en de Meyboomplanting Leuven.

Mijn naam is Daniël Ven, maar iedereen kent me als Danny (°1959 in Leuven). Ik woon in de Rondestraat in Kessel-Lo. Ik heb gestudeerd in de Rijksmiddelbare Scholen van Kessel-Lo en Leuven (K.A. en R.I.T.O). Ik ben ook in het bezit van een bekwaamheidsdiploma, en ik studeerde avondschool Boekhouden en computerlessen. 

In 1978 vervulde ik mijn legerdienst bij de luchtmacht in Koksijde en Beauvechain als Vliegtuigbrandweerman. Daarna begon ik als Postman-Uitreiker in Kampenhout-St.Joris Weert-Leuven-Vilvoorde en Kessel-Lo. Sinds  1 mei 2007 ben ik op Medisch Pensioen geplaatst door ernstige problemen met mijn linkerduim waardoor ik mijn werk niet meer kon uitoefenen.

Ik was dj bij VRL Leuven & Radio Plaske Lubbeek en draaide geregeld plaatjes op activiteiten. Vroeger speelde ik basket bij Tempo Leuven in de vierde klasse en later bestuurde ik mee en provinciale ploeg.

Op mijn 40ste verjaardag heb ik mij aangesloten bij de Vriendenkring "Mannen van 1959". Deze vriendenkring is deel van het Verbond der Jaartallen Leuven, een vorm van sociaal verenigingsleven die uniek is in de wereld. Een viertal jaar geleden ben ik toegetreden tot de Stadscarnaval Leuven - Orde van de Pietermannen waar ik mij op zaterdag 19 januari 2008 kandidaat stel als de 40ste Prins van Loven 2008 - DANNY 1. Ik ben de enige kandidaat dus zal ik de regerende Prins van de Stad Leuven worden.

In mijn vrije tijd hou ik mij dus vooral bezig met de computer. Zo beheer ik dus diverse websites van diverse verenigingen uit mijn onmiddellijke omgegeving.

Tot binnenkort,
Dan volgt er meer nieuws,
Danny

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!