Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Verbond der Jaartallen op de 20ste Kerstmarkt Leuven

Afbeelding1_2

De Vriendenkringen Mannen van het Jaar en hun Marrainen nemen in 2007 voor de elfde maal deel aan de Kerstmarkt van Leuven.

De Kerstmarkt wordt  dit jaar voor de twintigste keer wordt georganiseerd van vrijdag 7 december tot en met zondag 16 december 2007.

We zijn er te vinden op het Herbert Hooverplein Hoek Tiensestraat kant Universum.

Na jaren de echte Leivese Mastellen te hebben verkocht zijn we dit jaar overgeschakeld naar een andere delicatesse: de ambachtelijk gemaakte PARLEGREK (grieks brood of Pain à la Grecque). Dit heerlijk rechthoekig klein gesuikerd gebak werd reeds beroemd op het einde van de 18de eeuw.
Bakker E.Volders uit de Mechelsestraat te Leuven zal zorgen voor het vervaardigen en het dagvers aanbieden van deze lekkernij.

De Marrainen van de Vriendenkringen zullen zelfgemaakte kunstzinnige Sfeerlichtjeshouders aanbieden. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de sociale activiteit van de Vriendenkringen Mannen van het Jaar nl. de Speciale Kinderdag Arthur Dewit met Leuven Kermis voor de minderbedeelde kinderen uit de Leuvense instituten. Een organisatie in samenwerking met de Kermisuitbaters en het Stadsbestuur van Leuven.

De Kerstmarkt en de Stand van het Verbond der Jaartallen  is te bezoeken op
7 – 8 – 9 – 14 – 15 december 2007 van 11.00h tot 23.00h
10 – 11 – 12 december 2007 van 14.00h tot 21.00h
13 december 2007 van 14.00h tot 23.00h
16 december 2007 van 11.00h tot 21.00h


Bezoek de website
Verbond der Jaartallen Leuven vzw
016/25.42.02 - 0496/40.10.63

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!