Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Prinsenverkiezingen Leuven & Vlaams-Brabant

Orde_van_de_pietermannenDe Orde van de Pietermannen , Stadskarnaval Leuven organiseren op Zaterdag 19 januari 2008 hun Jaarlijks Kindercarnaval en de prinsenverkiezingen van Leuven en Vlaams-Brabant    

Het kindercarnaval zal opgeluisterd worden door Clown Papa Chico en het Jeugdprinsenpaar 2008 zal verkozen worden.
De Inkom voor het Kindervarnaval is volledig Gratis en start om 14.11h

Om 20.11h start de verkiezing van de 40ste Prins van Loven 2008 en de verkiezing van het Prinsenpaar van Vlaams-Brabant 2008.
Voor de verkiezing van Prins van Loven stelt de vriendenkring Mannen van 1959 ism de Orde van de Pietermannen hun kandidaat DANNY I voor.
De Jonge Narren uit Leuven stellen VICTOR I voor als Prins van Vlaams-Brabant en voor de titel van Prinses van Vlaams-Brabant strijden INGRID I voorgedragen door de Orde van de Pietermannen Leuven en CINDY I van de Vrolijke Vrienden uit Tienen.
De Inkom bedraagt 2,50€ en de kaarten zijn te bekomen bij de kandidaten of aan de ingang van de zaal.

Dit alles gaat door in de Parochiezaal Sint-Bernard gelegen langs de Staatsbaan 176 (Baan Leuven/Diest) te Lubbeek.

Meer informatie over de Orde van de Pietermannen en hun activiteiten is HIER te lezen of Mail de Groot-Hertog

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!