Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Gezocht: Mannen in het zwart

Dyn007_original_283_487_pjpeg_3393_De Brabantse scheidsrechterscommissie, lanceert een nieuwe oproep om scheidsrechters te rekruteren. Want in vergelijking met de rest van Vlaanderen zijn er in de regio Diest-Aarschot-Tienen-Leuven steeds minder kandidaten die zich geroepen voelen om het fluitje op te nemen.
Georges Pollet, voorzitter van de Brabantse scheidsrechters doet dan ook een oproep: "We zoeken jonge mensen, maar ook ouderen, zoals ex-voetballers bijvoorbeeld, zijn welkom. Enige voorwaarden zijn dat je minstens 15 jaar bent en medisch geschikt."
Mocht je interesse hebben, neem dan zeker eens een kijkje op de website van de voetbalbond en misschien zien we jou dan binnenkort als man in het zwart op de Brabantse voetbalvelden. De eerstvolgende cursus vindt plaats te Aarschot op zaterdag 2 en 9 februari.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!